Teak tuin

Wilt u uw terras of veranda voorzien van een vloer van teak om uw tuin van meer uitstraling en comfort te voorzien? Dan vindt u bij Holleman Buitenparket gegarandeerd wat u zoekt. Wij bieden vele verschillende hoogwaardige vloeren en van duurzaam hardhout, zoals teak, voor in de tuin. Al deze vloeren zijn vervaardigd uit de beste materialen en geven uw tuin stijl en uitstraling.

U wilt graag gebruik maken van teak om uw tuin een fraaie uitstraling te geven. Door de populariteit van deze houtsoort zijn er in de loop der jaren vele producten op de markt verschenen die niet voldoen aan de nodige kwaliteitseisen en zodoende een lage duurzaamheid hebben. U kunt erop rekenen dat dit bij Holleman Buitenparket niet het geval is. Al onze houtsoorten en vloeren zijn van de beste kwaliteit. Onze teak is in de tuin bijvoorbeeld uitstekend toepasbaar. Een vloer van teak in uw tuin biedt u extra comfort!

Kies voor een vloer van duurzaam teak voor in uw tuin, op uw veranda of terras, en u zult er nog jarenlang plezier aan beleven. Wij adviseren u graag en helpen u vakkundig bij het maken van de juiste keuze.

Andere producten:

- Teak vloer
- Bankirai hout
- Vlonderhout
- Terrashout
- Teak tuin
- Onderhoud parketvloer
- Vloer hardhout
- Bankirai plank
- Tuin vlonder

  HOME      PRODUCT    LEGGEN    HOLLEMAN PARKET      BINNENPARKET    BIJZONDERE VLOEREN   INFORMATIE

Meer informatie
over Teak tuin?

Neem dan met onderstaand contactformulier contact op met ons.

* Verplicht